tisdag, november 11, 2008

Familjen som kunde simma med delfiner!

En harlig dag (utover den langa bilresan fram och tillbaka...) som tillbringades med delfiner. Forst tittade vi pa en delfinforestallning for att lite senare aven fa simma med dem!!!


Det var manga sakerhetsforeskrifter, ett par fran england fick inte simma da de inte fick av sig sina brollopsringar och inte heller var beredda att klippa av dem., en tjej som brannt sig pa ett avgasror fick inte pa grund av saret. Matilda var ocksa for liten for att prova med vi sager val som sa att det hon inte vet tar hon ingen skada av (Alexander var for ovrigt fem ar den dagen...).
Det var riktigt trevligt och ungarna fick vara i en hel timme med dem! Jag och Lotta bytes av efter halva tiden men vi han anda alla med flera simturer med olika delfiner, pussa dem, skaka "hand" med dem, sjunga med dem o.s.v.






Pa vagen dit akte vi for resten forbi Mae Phim som vi alltsa valt bort i sista sekunden till forman for Ko Samed. Men vill anda saga att Mae Phim verkade riktigt bra, anledningen till att det gar bort ar att det ar valdigt likt dan strand vi nyss varit pa i tva veckor sa nu ar det dags for nagot annat.

Inga kommentarer: