söndag, januari 18, 2009

Hejda Phuket

Idag var sista dagen har i Phuket. Vi gick ner till stranden som vanligt, halsade pa alla och tog vara vanliga solstolar brevid tyskarna. Vi fick en helt underbar dag.








Vi tog det lugnt och barnen fick massage. Det blaste pa formiddagen men vinden avtog pa eftermiddagen och da badade vi allihop tillsammans och hade verkligen jattekul. Vattnet var helt klart for forsta gangen sedan 16 december enligt vara tyska vanner. Fantastiskt!




Sedan gick vi till festivalen som pagar under helgen. Linnea och Alexander hoppade i hoppborg och akte luftrutschbana och skrattade sa de kiknade. De andra barnen hjalpte Alexander upp i trappen och han stortrivdes. Men sedan blev han trott och ledsen, det blev for mycket for honom. Vi var trotta allihop och da gick vi hem till slut.




Festivalen inleddes i fredags med en parad och vi var sjalvklart pa plats och tittade pa vara vanner fran svenska skolan som gick med i paraden. Festivalen ska halla pa i tre dagar men vi horde att forra gangen blev det en hel vecka eftersom alla tyckte det var sa kul att de inte ville packa ihop sa de bara fortsatte helt enkelt.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej!

Visst går tiden fort och vips så kommer man hem till Svedala. Stockholm bjuder på snöblask och kräksjuka. Hoppas ni får en lugn första tid hemma och att vinterkläderna passar.

Hälsningar,
Familjen Widell