torsdag, januari 01, 2009

Phuket

Nu har vi lamnat Ko Samui och akt till vastra sidan av landet for forsta gangen pa var resa, narmare bestamt till Kamala pa Phuket. Resan gick bra.








Det blev samma farja som pa hitvagen och pa den finns en lekplats pa oversta dack med bl a en gigantisk lekskoldpadda. Har aldrig sett nagot liknande...

Farjeturen var nagot lugnare an pa hitvagen, bara att kliva pa, ta en fika och sedan kliva av och in i minibussen med all packning, musikvideon Bie the star Love Attack (som Alexander tyckte sa mycket om att vi nu kopt pa DVD) och tva trevliga och hjalpsamma chaufforer.

De tog nya motorvagen som var en bred, platt och nastintill spikrak vag genom i princip helt ode och obebyggt landskap. Lite trist men effektivt. Vi stannade for lunch pa ett trevligt litet hak i nagon liten by. Gott och billigt.

Huset ar OK men nagot saggigare an vad vi ar vana vid. Fast egentligen nog ratt fint. Vi har blivit bortskamda! Stranden ar nog den finaste hittills och det ar bara 5-10 min gangvag fran huset sa det far vi val vara nojda med. Kamala ar en liten lugn by men det verkar finnas det mesta vi behover. Har kommer vi trivas vara sista skona veckor har i Thailand.

Inga kommentarer: