fredag, januari 02, 2009

Hemmastadda

Nu borjar vi kanna oss hemma har. Det blev lite struligt forsta kvallen. Vi hade bokat en spjalsang till Matilda men nar vi kom fram fanns det en extra vuxensang istallet. Vi hade rest hela dagen och var trotta allihop och blev irriterade pa att de som hyr ut inte brydde sig och det blev lite harda ord. Inte sa bra start. Det loste sig genom att en annan svensk familj tva hus bort sade att vi kunde ta deras spjalsang for de anvande den aldrig i alla fall. Slapp vi aka och kopa en och dra det pa hyran som vi faktiskt tankte gora, vilket garanterat skulle ha gett en hel del protester...


Efter det har dock allt fungerat bra. Linnea och Alexander ar inte precis blyga langre utan de hors och marks ratt bra. Nar vi gar var vanliga vag til stranden ropar folk pa dem och hejar fran i princip varenda resturang och forsaljningsstand. Alexander, Alexander ropar de flesta massorer, forsaljare, toalettdamen m fl langs en bra bit av stranden och stora gatan och han trivs och skrattar.




Jo, apropa massorer, Linnea och Alexander vagade antligen lagga sig pa massagebankarna. Tanterna har tjatat och bonat om att fa ge dem babymassage och nu antligen. Det blev mycket fnitter och bus men ocksa avslappning. Linnea uppskattade verkligen massagen och lag mest och njot. Alexander tyckte det kittlades sa han hade svarare att ligga still men uppskattade ocksa att bli knadad. Efterat tittade han pa tanten och sade bestamt Good massage!.

Inga kommentarer: