söndag, december 28, 2008

Hej da Ko Samui

Sista kvallen at vi pa favoritstallet Tongchai. Gott som vanligt och barnen fick isglassar och clementiner. De som jobbar dar ville bli fotade tillsammans med barnen och busade lite mer an vanligt. Vi gav lite extra dricks och onskade lycka till. De far namligen inte ha kvar stallet eftersom kontraktet gar ut snart och agaren ska gora nagot annat med stallet men de hittar sakert pa nagot annat.

Skraddaren var antligen klar med Patriks kostymer och skjortor. Det har tagit lite tid eftersom Patrik haft sa manga synpunkter pa detaljer mm men skraddaren gillade nog det. Manga har inte en aning om vad de vill ha, Patrik visste precis hur det skulle se ut och det ar nog roligare for skraddaren.

I morgon lamnar vi Ko Samui och Eden Bungalows. Den tjusiga agarfrun Lydia har dubbelpussat mig hejda och agarmaken Gerald har forsakrat sig om att han far pussa mig hejda i morgon bitti. Det var nar Lydia inte var har och han sade inget om att pussa Patrik...en riktig fuling ar han nog. Ja se fransman... ;-)

Inga kommentarer: