tisdag, december 23, 2008

Alexander

Alexander lever pa sin charm. Han behover bara titta pa folk sa smalter de. I borjan gillade han inte att filk klamde pa honom men nu accepterar han det ganska ofta eftersom han har en hel del att tjana pa det. Han far mycket uppmarksamhet, blir bjuden pa clementiner och kakor och far saker till och med av de luttrade strandforsaljarna som tycker han ar sa otroligt fin och go. Det ar han ocksa nar han bara vill.
Bilden: kul med fiskar, kul att posera, bast man ser gullig ut.

Annars ar han mycket i sin egen lilla varld och sitter och pillar och fixar med olika grejor. Han visar garna vad han gor om man fragar och berattar om de mest fantastiska maskiner eller enkla vardagsapparater han bygger. I gar gjorde han en gitarr av en rislada och nagra gummisnoddar som han gick och spelade pa och sjong Slayer till. Vet inte om alla har uppskattade det lika mycket som vi men det struntar vi faktiskt i.

Han star ofta lite i bakgrunden av Linnea, vilket han verkar trivas ratt bra med. Han later henne skota det mesta och foljer sedan strommen. Hon ar snabbare att svara och reagera pa saker och det vet han ju. Men det gor att man vet inte riktigt hur mycket han uppfattar och lar sig av det han hor. I Kanchanaburi fick jag dock veta att han kan en hel del. Vi skulle ata. Linnea tittade pa nagot annat intressant nar en kille som jobbade pa resturangen kom fram till Alexander och fragade pa engelska var han heter. Han svarade utan konstigheter Alexander. Killen fragade pa engelska hur gammal han var. Alexander sade tri ye. Killen fragade var vi kom ifran. Swidi sade Alexander. Jag holl pa att ramla av stolen. Hade inte en aning om att han kunde detta. Mycket imponerande av en trearing. Fick allt en liten tar i ogat ocksa...

Bilden: han satt ett bra tag med ett aldre par pa tagstationen i Ban Pong och de verkade ha valdigt trevligt tillsammans.

Nu har han fatt visa annu mer vad han kan och han tar mer och mer plats. Han brukar be om notan och kan aven bestalla kaffe och vatten. Folk alskar nar han halsar och tackar artigt, alltid med ett leende pa lapparna.

Inga kommentarer: