söndag, december 14, 2008

Sista dagen i Ban Krut

Ja, det blev som vi trodde. Vi badade i poolerna, at lunch pa Banklangaow dar vi bodde och at middag pa The Beach pa kvallarna. Varje dag. Lugnt och skont. Barnen blev bra kompisar med de flesta i personalen. De busades en hel del fran bada hall. Och de var manga som gick och sopade blad, rensade i poolen och fixade och donnade hela tiden. Fler personal an gaster definitivt.

Forutom pa lordag-sondag. Da kom busslaster med thailandare och invaderade stallet och stranden. Hela kvallen roade de sig med att sjunga karaoke och slakta hitlat efter hitlat. En plaga att lyssna pa. Men de var valdigt fortjusta i barnen och lekte och sag efter dem sa vi kunde ligga och ta det lite lugnt. De bar omkring pa framforallt Matilda men aven Alexander som ju ar sa bedarande sot nar han vill. De samlades i horder och tog kort pa barnen (vilket hant manga ganger forut ocksa).

I morgon aker vi till Ko Samui och oj vad vi kommer att sakna frukostbuffen. Bilder kommer senare, det verkar vara nagot slags virus pa denna dator sa jag vagar inte ha kameran inkopplad for att ladda upp.

Inga kommentarer: