torsdag, december 18, 2008

Lata dagar

Nu har vi varit har nagra dagar och borjar kanna oss hemma. Vi har hittat lite stallen dar vi kan fa billig och god mat, har gatt runt och kollat stranden mm. Stranden har ar inte sa fin men OK(vi har blivit krasna!). Det gar bra att bada och sanden ar mycket grov. Bra att leka i, skon mellan tarna och latt att borsta bort. Det duger gott i o for sig men vi kommer nog att ta nagra turer till andra strander haromkring som ska vara riktiga dromstrander.

Har finns gott om affarer att handla i och det blir lite solglasogon, sandaler mm som vi inte raknat med men det ar ju sa billigt...

I gar var jag (Lotta) pa en thaiboxningsgala i Chaweng. Det var haftigt! Sex matcher varav fyra slutade med knockout. En tjejmatch men den var slut efter drygt en minut och var ratt ojamn. Nagra riktigt bra killmatcher fick vi se och jag ar mycket nojd med kvallen.

Vi trivs som sagt dar vi bor. Vi har hela nedervaningen pa huset som syns pa bilden bakom poolen inkl en stor och insynsskyddad terras. Mycket fint!

Inga kommentarer: