onsdag, december 24, 2008

Julafton

Julafton blev en riktig kanondag. Vadret var mycket bra, nastan lite for varmt, sa vi akte till Chawaeng beach. En riktig dromstrand! Mycket langgrund, fin sand och rent och snyggt. Ratt mycket folk men inte sa det storde eftersom den var sa pass stor och bred. Vi hade en mycket bra dag och akte sedan hem till var bungalow pa eftermiddagen.

Och kan ni tanka er, tomten hade kommit anda till Thailand for att ge julklappar till barnen. Under en liten plastgran i baren fick Linnea och Alexander syn pa en massa paket och nar vi tittade narmare sag vi att det stod Alexander, Linnea och Matilda pa alla klapparna. Fantastiskt! Vi vuxna fick dock ingenting.


















Pa kvallen skulle vi ata pa ett stalle med vattenfall langs vaggarna men bade Alexander och Linnea var sa trotta efter stranden och alla julklapparna att det gick inte. Linnea brakade sa pass att vi reste oss och gick innan vi bestallt mat. De fick lite mat hemma istallet och sedan i sang. De somnade ratt snabbt och sedan passade Patrik och jag pa att ata en riktig god middag for oss sjalva, i lugn och ro. Som sagt, en mycket bra julafton.

Inga kommentarer: