söndag, december 21, 2008

Party hela natten!


Patrik och jag var pa Half Moon Party (dvs Full Moon Party men under halvmane) igar. Vilket drag! Vi akte bat till on Ko Pha Nang och sedan pickup-taxi mitt ut i skogen och dar var det! Fullt med folk, jattestort dansgolv omringat av 4-5 barer och ett hogt dj-podium. Tung techno med suverant ljud pumpade pa hela natten. En upplevelse! Det var dessutom den forsta natten vi varit har som det var helt stjarnklart. Massor med stjarnor sag man och en knivskarp starkt lysande halvmane. Magiskt.
Men det kostar pa att ga ut och roa sig. Vi kom hem 5.45 och barnen vaknade 6.15. Ingen somn alls med andra ord. Dessutom ont i ben och fotter av att ha dansat i manga timmar. Barnen var dock helt exemplariska idag, de var trevliga och skotsamma hela dagen sa dagen blev ganska OK. Vi hade forvantat oss betydligt varre.

Och ja, vi hade barnvakt. En tjej som jobbar pa hotellet, Rat, som alla tre barnen kommer valdigt bra overens med. Alexander och Linnea har busat mycket med henne och Matilda gar efter henne och vill upp i hennes kna aven om jag (Lotta) ar i narheten. Det ar inte ofta det hander! Natten gick tydligen ganska bra. Linnea hade vaknat och var ledsen for att vi var borta och da vaknade Matilda av hennes skrik sa stackars Rat visste inte vad hon skulle gora sa hon vackte chefen och de forsokte fa Linnea lugn. De lyckades till slut och alla sov sedan resten av natten.
Linnea var arg pa morgonen men vi pratade igenom och det var OK sedan bara vi lovade att inte gora det igen har i Thailand. Det har vi inte tankt heller. Men vi tyckte att EN natt kunde vi atminstone fa roa oss tillsammans pa dessa tolv veckor. Annars turas vi om att ha barnen sa att vi kan ga ut varannan kvall men det ar inte lika kul att ga ivag sjalv. Det ar dock OK att vi gar ut pa natten hemma i Sverige for da har vi ju ingen barnvakt, da har vi ju mormor som Linnea sade.

1 kommentar:

Admin sa...

Va roligt att läsa om alla era äventyr landet runt!

Kram från Malee på Thailandforum.se